Konferencja prasowa

Warszawa, 7.03.2017

Konferencja prasowa

Zapraszamy na konferencję prasową podsumowującą pierwszy rok działalności Storytel w Polsce.

Storytel, jedyny w Polsce serwis streamingowy z audiobookami, zaprasza na konferencję prasową, która odbędzie się 14 marca 2017 roku, w warszawskim Kinie Iluzjon (ul. Narbutta 50A) o godz. 11:00.

Konferencja ma na celu podsumowanie pierwszego roku działalności Storytel w Polsce oraz przedstawienie planów na najbliższe miesiące.

Wśród prelegentów wystąpią m.in.:
- Morten Strunge, CCO, Storytel
- Michal Szolc, dyrektor zarządzający Storytel Polska
- Marcin Zwierzchowski, project manager, Storytel Original

Konferencję poprowadzi Anna Dziewit-Meller. Po części oficjalnej zapraszamy na lunch.

Dodatkowe informacje i akredytacje:
Marta Wawrzeniecka
email: marta@wszemiwobec.pl

Jakub Ćwiek i Marcin Perchuć w Storytel.pl

Pod koniec kwietnia w serwisie Storytel.pl w ramach Storytel Original pojawił się audiobook autorstwa Jakuba Ćwieka w interpretacji Marcina Perchucia p.t. "Jednooki król".
PYRKON LIKE A BOSS

Ledwo człowiek doszedł do siebie po ostatnim Pyrkonie, a tu za chwilę kolejny! Wiemy, że każdy z Was się już szykuje, więc przedstawiamy Wam nową i nietypową opcje przeżycia Festiwalu: PYRKON LIKE A BOSS!
Audiobooki w streamingu? Mówili, że to się nie uda!

Dostęp do szerokiej bazy audiobooków w ramach jednego abonamentu – takie rozwiązanie zaproponował Polakom rok temu serwis Storytel. To wydarzenie zrewolucjonizowało polski rynek audiobooków. Dziś Storytel stale powiększa bazę klientów, dla których wprowadza wiele innowacji – nowe metody płatności, audiobooki pisane na specjalne zamówienie serwisu oraz produkcje własne (w tym roku planowane jest wydanie 250 audiobooków).
“Mitologia nordycka” i “Kroniki Amberu” tylko w Storytel.pl

Dla wszystkich miłośników fantasy, platforma Storytel.pl przygotowała dwa wyjątkowe audiobooki. Pierwszy, którego premiera odbyła się 15 lutego br., to pierwsza część cyklu dziesięciu powieści autorstwa Rogera Zelaznego pt. “Kroniki Amberu” w interpretacji Rocha Siemianowskiego. Drugim dostępnym w streamingu od 1 marca br. jest “Mitologia nordycka” Neila Gaimana, w adaptacji Zbigniewa Zamachowskiego.

Audiobooki w streamingu? Mówili, że to się nie uda!